BOOTCAMP

TRÆNINGSFILOSOFI

Jeg tror på, at alle kan nå deres mål, og min indgangsvinkel til kroppen er holistisk, og jeg elsker at bringe motivationen frem i folk.
Dorthe Rex Personlig træner
Dorthe Rex
Personlig Træner

Du behøver ikke at frygte, at det at få en sundere og flottere krop tager al din tid. Min træning er baseret på at være hurtig og effektiv, og min egen erfaring har vist, at man ikke skal træne mere end en time ad gangen for at opnå topresultater. Dermed er udsigten til lange tidkrævende træningspas forbi. På en time ad gangen når vi effektivt et helt program, og sammen fører vi målet ud i livet – dit mål mod en sundere, stærkere og flottere krop.

Min metode tager udgangspunkt i styrke træning funktionel træning, aerob træning og afspændingsøvelser mobilitetstræning. Styrketræning, maskiner, frie vægte og kettlebells, og i fitness centret,naturen eller hjemmet.

Funktionel træning vil sige træning med øvelser, der – kort fortalt – minder om øvelser/funktioner, der kan forekomme i hverdagssituationer. Øvelserne vil blive udført ved hjælp af egen kropsvægt eller frie vægte. Funktionel træning kan derfor også bruges i hjemmet, naturen, eller hvis du er ude at rejse.

8 ugers intensiv Vægttabs/Livsstils bootcamp med kostvejledning & Personlig træning

Afspændingsøvelser/mobilitetstræning, i centret eller hjemmet

Aerob træning, løbebånd, crosstræner, kondicykel, romaskine, naturen