BOOTCAMP

BOOTCAMP FORLØB

En personlig Bootcamp er et intensivt træningsforløb med personlige træninger 2 til 3 gange ugentligt. I starten af forløbet vil du modtage en vægt og krops analyse der vil oplyse omkring fordelingen af fedt/muskler m.m. i kroppen. Oplysninger anvender jeg til at tilrettelægge dine nye trænings og kost skemaer, disse vil være dit fremtidige udgangspunkt vi måler din udvikling op imod. Kostplanen vil tage højde for dit blodsukker og virke stabiliserende igennem hele dit forløb. 1 gang ugentligt aflægger du vægt rapport og igennem coaching og samtaler bliver du guidet og fastholdt. Du vil langsomt lære hvordan du udskifter dårlige vaner og kost med ny sund og varieret kost som tilføre alle de vitaminer, mineraler og proteiner din krop har brug for under et træningsforløb.  Du vil samtidigt have fri adgang til Rex Træningscenter i alle ugerne og kan supplere med egen træning i forhold til dine nye mål og personlige plan.

Klik her for at se hele prislisten og aktuelle tilbud

8 ugers intensiv Vægttab bootcamp

Kr. 7.500.-

2 timers personlig træning pr. uge – ialt 16 timer 

12 ugers intensiv Vægttab bootcamp

Kr. 14.000.-

3 timers personlig træning pr.uge – ialt 36 timer 

16 ugers intensiv Vægttab bootcamp

Kr. 14.000.-

2 timers personlig træning pr.uge – ialt 32 timer 

Aerob træning, løbebånd, cross træner, kondicykel, romaskine, træning i naturen, afspændingsøvelser/mobilitetstræning, adgang til træningscenter

Igennem et personligt træningsforløb kan hjælpe dig med at opnå den nødvendige selvindsigt og motivation, og lære dig at gå nye veje for nå dine mål, en sundere, stærkere og flottere krop. 
Dorthe Rex Personlig træner
Dorthe Rex
Personlig Træner