TRÆNINGSFILOSOFI

Hvis du ønsker dig en sundere, stærkere og flottere krop, kan du med min hjælp opnå den nødvendige selvindsigt og motivation der gør det muligt at du går nye veje og når dine mål. Jeg kan gennem personlig træning lære dig at se på din krop ud fra et helheds perspektiv, og du vil lære at se nye muligheder frem for begrænsninger. 

Filosofien bag mine personlige træninger bygger på en viden om, at du som menneske indeholder de ressourcer der er nødvendige for hurtig og effektiv, at bringe din egen målsætning om vægttab, styrke og sundhed inden for rækkevidde. Det er min egen erfaring at man ikke skal træne mere end en time ad gangen for hurtigt at nå tilfredsstillende resultater. Med et personligt og effektivt trænings program opnår vi sammen et varigt vægttab du vil kunne være stolt af.  

Mine metoder tager udgangspunkt i funktionel træning*. Det betyder at du i et personligt forløb hos mig kommer igennem en træning som understøtter alle kroppens funktioner. Jeg bygger min personlige træning på det hele menneske og udarbejder derigennem en individuel træningsplan som er tilpasset dine evner og muligheder. Du vil blandt andet lære at udføre, aerob træning (konditionstræning),  mobilitetstræning, Styrketræning, fri-vægte og kettlebells. Du vil komme til at træne både i fitness centret ude og inde og i naturen. Jeg har en analytiske tilgang til kroppens opbygning og sammensætning, og jeg arbejder aktivt med den personlige kost plan som et redskab for at opnå et varigt vægttab.

*Funktionel træning bygger på træning med øvelser og bevægelser, du kender og er fortrolig med fra hverdags situationer. Øvelserne bliver ofte udført ved hjælp af egen kropsvægt eller fri-vægte. Funktionel træning kan derfor også nemt udføres i hjemmet, naturen, eller hvis du er ude at rejse.